Solidaritat amb Antonio Nieto Galindo

A Tarragona ens sumem a la campanya en suport a Antonio Nieto Galindo, pres en lluita  a la presó de Múrcia II.

La cadena perpètua no ha desaparegut a Espanya, sinó que ha estat camuflada en aquest circ que es coneix com a democràcia. Un clar exemple d’això és Antonie Nieto Galindo, una de les persones que més temps porta presa -des de l’any 1979- en una cadena perpetua encoberta. Al gener del 2020, quan acabi aquesta condemna, serà extraditat a l’Estat francès per a seguir entre reixes.

Antonie Nieto Galindo porta 40 anys pres, segrestat entre els murs que l’Estat l’hi ha imposat per vivenda fixa. Quan va tenir els judicis a França, no va poder assistir-hi ni defensar-se degut a que estava pres a l’Estat espanyol, per la qual cosa se’l va declarar en rebel·lia i se li van imposar dues cadenes perpètues més (es veu que tota una vida a la presó encara no és suficient).

Actualment Antonie està malalt de càncer i té problemes d’estómac. Volen deixar-lo morir a la presó!

L’horrible crim comès pel nostre company no es pot perdonar a ulls de qualsevol Estat, i menys a una persona pobre: robar un banc. Els atacs al capitalisme efectuats a França i Espanya l’han portat a la sentència de tancament perpetu, encara que sigui de manera encoberta com en el cas d’Espanya. És curiós com canvia el futur d’una persona si el robar ho fa un milionari des d’una còmode butaca, o una persona pobra que per necessitat o simplement per odi als que ens condicionen la vida i ens exploten (banca, Estat, empresaris…) decideix recuperar part d’allò que ens han robat.

Ens neguem a tancar els ulls davant aquests casos, i sobretot, ens neguem a mantenir un model de tortura social com és la presó. Per això fem una crida a la solidaritat per exigir la immediata llibertat del company.

No més segrests a la presó. No més cadenes perpètues encobertes.

LLIBERTAT PER ANTONIE NIETO GALINDO! LLIBERTAT PER TOTES LES PERSONES PRESES!

Us animem a solidaritzar-vos amb ell escrivint-li a:

Antonio Carlos Nieto Galindo

Centro Penitenciario de Múrcia II

Paraje Los Charcos

30191 Campos del Rio (Murcia)